Home

Stichting Primair en Voortgezet Onderwijs Zuid-Nederland

Het Stedelijk College Eindhoven (SCE) en de International School Eindhoven (ISE) zijn onderdeel van de Stichting Primair en Voortgezet Onderwijs Zuid-Nederland. De stichting staat voor excellent onderwijs in een internationale toptechnologieregio.

Het Stedelijk College Eindhoven bestaat uit twee locaties. De locatie Henegouwenlaan omvat de opleidingen vwo (gymnasium en atheneum), havo en mavo. Van alle opleidingen wordt tevens een tweetalige variant aangeboden.
De locatie Oude Bossche Baan verzorgt mavo en alle overige leerwegen in het vmbo, deels via leerwegondersteunend onderwijs. Hier is ook een eerste opvang voor anderstaligen (EOA) gehuisvest.

De International School Eindhoven bestaat uit twee afdelingen. De Primary School verzorgt Nederlandstalig primair onderwijs en Engelstalig primair onderwijs (International Primary Curriculum). De Secondary School verzorgt het Middle Years Programme (MYP) en het Diploma Programme (DP) van the International Baccalaureate Organisation. De Campus International School Eindhoven is gevestigd aan de Oirschotsedijk.

Het Stedelijk College Eindhoven en de International School Eindhoven bieden in vergelijking met andere scholen in de gemeente Eindhoven het meest brede scala aan opleidingsmogelijkheden.

Via deze website kunt u kennis maken met alle scholen van de Stichting door boven op één van de links te klikken.

Stichting Primair en Voortgezet Onderwijs Zuid-Nederland
Stedelijk College Eindhoven
Locatie Oude Bossche Baan

Oude Bossche Baan 20
5624 AA  Eindhoven
telefoon: 040-264 53 64
oudebosschebaan@stedelijkcollege.nl

Stedelijk College Eindhoven
Locatie Henegouwenlaan

Henegouwenlaan 2
5628 WK  Eindhoven
telefoon: 040-264 57 77
henegouwenlaan@stedelijkcollege.nl

International School Eindhoven (ISE)
Primary School and Secondary School IB (MYP/DP)

Oirschotsedijk 14-B
5651 GC Eindhoven
telefoon: 040-251 94 37
primary@isecampus.nl
secondary@isecampus.nl